Trainer dames verlengd en nieuwe verzorger heren1

🤝Nadat u gister al had kunnen lezen dat hoofdtrainer Harold van den Hurk en SV Nijmegen de overeenkomst voor nog één seizoen hebben verlengd, zullen wij u vandaag meedelen dat SV Nijmegen en

Wesley Elsing, trainer van dames 1, ook overeenstemming hebben gevonden om de overeenkomst met nog één seizoen te verlengen!

Het dagelijks bestuur is uitermate tevreden met Wesley Elsing als trainer van onze dames 1. Hij is een belangrijke schakel geweest in het behouden van een dameselftal voor onze vereniging. Wesley is al langere tijd een onderdeel van de club en met zijn visie over voetbal heeft hij een goede indruk op ons gemaakt. Buiten dat het voetbal aantrekkelijk is om naar te kijken, zorgt Wesley er ook met zijn staf voor dat de dames een eenheid uitstralen. Helaas hadden de dames maar 2 wedstrijden in de competitie gespeeld, echter werden deze wedstrijden wel beide winnend afgesloten. In de beker werden onze dames ook overtuigend winnaar en mochten dus een ronde verder bekeren. Al met al zijn wij ontzetten tevreden over het functioneren van Wesley als trainer en hier willen wij dus graag de samenwerking mee voortzetten.

🎙Wij vroegen Wesley ook waarom hij als trainer van dames 1 nog wilt blijven: ik ben blij en vooral trots dat ik mezelf trainer mag noemen bij zo’n mooie vereniging als SV Nijmegen. Ik heb in het verleden vele trainingsfuncties gehad binnen deze club, maar trainer van SV NIjmegen VR1 blijft toch wel een bijzondere. Afgelopen jaar hebben we heel veel tijd en energie gestoken in het samenstellen van een ploeg waarmee we hoge ogen wilde gaan gooien in de 3e klasse. Samen met de staf, die gelukkig ook blijft en hoofdsponsor Off the grid zijn we een bepaalde weg in geslagen. Een weg die niet alleen voor NU is, maar ook voor de toekomst. Ik geloof dat deze ploeg bepalend is voor damesvoetbal bij SV NIjmegen voor de komende jaren.

Buiten alle voetbaltechnische en - tactische redenen, zijn het ook gewoon allemaal super leuke meiden en ben ik echt super blij dat ik deze groep mag trainen. De vraag is nu alleen wanneer we weer mogen spelen. Wij zijn er in ieder geval klaar mee en klaar voor!

Wesley, namens de vereniging wensen wij jou en de dames het komende, maar natuurlijk ook lopende seizoen veel succes? 💪🏻

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, staan en eten

🤝 Met ingang van het seizoen 2021-2022 zal Patrick Rentrop de nieuwe verzorger zijn van ons 1e elftal! Hij en de plaatselijke SV gaan een overeenkomst aan voor 2 seizoenen!

Volgens het dagelijks bestuur is een verzorger met kennis en kunde van zijn vakgebied van essentieel belang voor een elftal. Hij/zij weet hoe om te gaan met blessures en kan er voor zorgen dat spelers weer op tijd fit zijn! Met Patrick weet de SV een belangrijke schakel binnen te halen, Patrick is een expert op zijn gebied en is altijd gedreven om met de individu aan de slag te gaan en er voor te zorgen dat hii/zij weer fit aan de training en/of wedstrijd kan beginnen! Patrick is een persoon die de tijd neemt om met de speler naar zijn/haar blessure te kijken.

Patrick heeft diverse aanbiedingen gekregen van andere clubs maar had er toch wel oren na om bij de SV aan de slag te gaan, wij vroegen aan hem: waarom SV Nijmegen?

🎙Patrick: Waarom gekozen voor sv Nijmegen.....

Vorig jaar is eigenlijk het gesprek al ingezet door SV Nijmegen en mij, maar had destijds al toegezegd dat ik bij SCE bleef en ik vind dat ik ten aller tijden woord moet blijven houden! Nijmegen vroeg mij toen of ze volgend seizoen, maar dan eerder, nog een poging mochten wagen. Daar hebben ze geen gras over laten groeien en eind december waren de eerste gesprekken met het dagelijks bestuur. Na een goed tweede gesprek en onderhouden contacten hebben we besloten om met elkaar volgend seizoen in zee te gaan! Ik heb mede voor Nijmegen gekozen omdat ik graag een keer met Harold vd Hurk en zijn staf en spelers aan de slag wil en omdat ik daar in de veteranen speel. Ik ken de club goed omdat ik ook in het verleden daar heb gespeeld en weet dat het een warme club is met fijne mensen! Ik hoop dat we volgend seizoen iets moois kunnen neerzetten en weer lekker onbezorgd kunnen gaan voetballen! Uiteraard wil ik langs deze weg SCE bedanken voor de fijne jaren die ik daar heb gehad!!!

Patrick, mede namens de vereniging wensen wij jou ontzettend veel succes nog toe bij SCE dit seizoen en eveneens veel succes de komende jaren bij de SV. Welkom bij de club ❤️🖤!

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, staan, een sport spelen, eten en gras
Patrick in Actie bij zijn vorige club SCE