Een gelukkig en gezond nieuwjaar

Het is weer de laatste dag van het jaar en op zo’n laatste dag van het jaar ga je automatisch terugkijken. Als we terugkijken op het afgelopen jaar krijgt iedereen een beetje een rare nasmaak. Corona heeft ons toch wel behoorlijk in de houdgreep gehad en nog steeds. Wel sporten, niet sporten. Clubhuis wel open, niet open. Toen moesten we weer een QR code scannen. Allemaal dingen die niet bevorderlijk zijn voor het goede gevoel. We hebben er allemaal een mening over en we zullen het ook echt niet allemaal met elkaar eens kunnen en gaan worden, maar 1 ding is wel zeker. We zullen dit ‘probleem’ met z’n allen moeten oplossen. We zullen allemaal de schouders eronder moeten zetten en onze club helpen. Laten we hopen dat de persconferentie van 14 januari gunstig is voor ons en alle andere sportverenigingen in Nederland.

We willen jullie in ieder geval bedanken voor het afgelopen jaar. Wederom hebben jullie laten zien uit welk hout onze leden gesneden zijn. We hebben veerkracht getoond en we hebben laten zien dat we de club niet zomaar opgeven en verliezen van COVID!

Wij willen jullie graag het allerbeste wensen voor 2022 en vooral veel gezondheid en geluk voor jullie en de familie!

Veel plezier vanavond en geniet en drink met (je) mate(n)!

❤️🖤

Kan een afbeelding zijn van tekst