Oud trainer Nol Hendriks overleden

Heden bereikte ons het trieste nieuws dat de heer Nol Hendriks is overleden.

Nol is begin jaren tachtig en negentig 2 maal hoofdtrainer geweest bij onze vereniging. Iedere oudere herinnerd zich ongetwijfeld nog de kampioenswedstrijd in Groesbeek tegen DVSG. Nol was destijds trainer en behaalde in zijn 1e seizoen het kampioenschap.
Nol was een trainer die eerlijkheid en hard trainen hoog in het vaandel had staan. Hij introduceerde bij Nijmegen de bezoekjes aan de welbekende hoge 80 in Berg en Dal. Daar heeft hij menig speler tot het uiterste laten gaan.
De laatste jaren kwam hij regelmatig nog kijken bij de wedstrijden van ons 1e elftal en bij jeugdwedstrijden.
Hij wilde vorig jaar zelfs nog de jongste keepers bij de jeugd gaan trainen. Echter door zijn mindere gezondheid heeft dit niet meer zo mogen zijn.
We verliezen in Nol een zeer gerespecteerde trainer en bovenal een fijn mens die Nijmegen altijd een warm hart heeft toegedragen.

We wensen zijn vrouw en naasten ontzettend veel kracht toe bij het verwerken van dit enorme verlies.

William Massa

Voorzitter  SV Nijmegen